Blog


7pa5 – Dita e parqeve kombëtare – 24 Maj 2018 – Show – Vizion Plus

7pa5 – Dita e parqeve kombëtare – 24 Maj 2018 – Show – Vizion Plus

Read more


Gati projektit per lagunen e Kune-Vainit

Laguna e Kune-Vainit do të ketë një pyllëzim të plotë dhe falë projektit për rekuperimin e lagunës do të shpëtojë një pjesë […]

Read more


Projekt për shpëtimin e lagunës së Kune-Vainit

Laguna e Kune-Vainit do të ketë një pyllëzim të plotë dhe falë projektit për rikuperimin e lagunës do të shpëtojë një pjesë […]

Read more


Kune-Vain: modeli për zhvillimin e turizmit të qëndrueshëm

Zhvillimi i një turizmi të qëndrueshëm është në gjendje të kontribuojë në rritjen e ndërgjegjësimit dhe vetëdijes për vlerat e natyrës dhe […]

Read more


Copyright 2023, All Right Reserved.
Power by ASEL.CO